A Warcraft rendezője egy lepukkant, jövőbeli Berlinben játszódó filmet rendez

MOZI HÍREK – A Mute című filmet David Bowie fia, Duncan Jones rendezi, aki letudta a Warcraftot és nagyon úgy néz ki, hogy már nem térhet vissza az orkok és emberek csatározásába, hiába is szeretné. A rendező egy kisebb költségvetésű filmet fog rendezni, amelyet már egy jó ideje tervezget – egész pontosan 2009 óta. A forgatás akár jövő héten el is indulhat.

Duncan Jones Twitteren erősítette meg, hogy a Mute kapcsolódni fog a Hold (Moon) debütáló rendezéséhez. Konkrétan ez lesz a második része a trilógiának, amely a Holddal kezdődött. Azt viszont, hogy a két film hogyan viszonyul egymáshoz, egyelőre még nem tudni.

A film főszereplője a legutóbb még Tarzanként ugrabugráló Alexander Skarsgard  és Paul Rudd lesznek a főszereplők.  A történet a jövőben játszódik, Berlinben, amely (várható jövőkép…) tele van emigránsokkal. Leo Beiler (Skarsgard) néma csapos pusztán egyetlen dolog miatt van még itt: barátnője eltűnt. Kutatása során egyre jobban mélyebbre merül Berlin alvilágába és a nyomok amerikai sebészekhez vezetnek. Leo nem igazán biztos benne, hogy segítséget remélhet, vagy inkább félnie kellene tőlük.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu