Dark Souls III: betekintő Ariandel hamvaiba [VIDEO]

Figyelem, spoilert tartalmaz a Dark Souls III első DLC-jéhez készült trailer!

Borzalmas titkok várnak ránk egy befagyott, havas tájon, és az új környezet új ellenfeleket, illetve új fegyvereket is magával fog hozni. Természetesen pajzsból is lesz eddig nem látott, a mágiáról nem is beszélve, de a multiplayerre is ki fog hatni az Ashes of Ariandel kiegészítő.

A From Software, akik nem mozdulnak el a „Dark Souls III – az utolsó Dark Souls, pont” gondolattól, talán mégis előszedhetik az első részt is, hiszen a II is kapott anno kurrens-gen portot (és nem is lett olyan rossz). Addig is készüljünk az első Dark Souls III-as DLC-re: az Ashes of Ariandel október huszonötödikén fog érkezni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ha nincsen Season Passunk, akkor úgy 4500-5000 forintba fog kerülni. A másik DLC 2017 elején érkezik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu