Öt rövid videó Scarlett Johansson Ghost In The Shelljéből!

MOZI HÍREK – Furcsa módon kezd a Paramount a Ghost In The Shell című anime élőszereplős filmjének reklámozásába: öt darab rövid videót adott ki, melyekből ugyan nem sok derül ki, mégis rengeteget visszakapunk a készülőben lévő sci-fi film atmoszférájából.

A Ghost In The Shell, úgy látszik, kibírta az állítólagos „whitewashinggel” kapcsolatos támadásokat (azért támadták a produkciót, mert a japán főhőst Scarlett Johansson alakítja), és a kínos csendből ismét erővel előtört. A Paramount 2017 egyik legnagyobb címének szánja a sci-fit, és a legelső videók elnézve erre minden esélye megvan. A rendező nem más, mint Rupert Sanders (Hófehér és a Vadász), Scarlett Johanssonon kívül pedig olyan ismert sztárok játszanak még benne, mint Beat Takeshi, illetve a nemrég hazánkban járt Juliette Binoche és Michael Pitt. A premierre március végéig kell várnunk.





Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu