A Ubisoft eddig az év kiadója

A Ubisoft vezeti a 2016-os évet a karácsonyi roham előtt.

Az MCV írása szerint az NPD adataiból az jön le, hogy a francia kiadó több játékot értékesített riválisainál a 2016-os év során Európában, Ausztráliában (14,9%-os részesedés ezen a két területen), Kanadában és az Egyesült Államokban (itt pedig 16, illetve 13%).

A The Division az első helyen van az eladási listákon, illetve a Far Cry Primal is az első tízben található. Ezeken felül a Rainbow Six Siege a legújabb frissítés óta negyven százalékkal több játékossal rendelkezik.

A The Divisionről már korábban hallhattuk, hogy egy új IP-ként mennyire nagy sikernek örvendhet: a franciáknak ez volt az eddigi legnagyobb első napos eladásokkal rendelkező játéka, de a legkelendőbb új IP is ez lett.

Vajon meg tudják tartani az első helyet az Electronic Arts (Battlefield 1, Titanfall 2!), a Bethesda (Dishonored 2, Skyrim: Special Edition), vagy az Activision (Call of Duty: Infinite Warfare) ellen?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu