Hollywoodi horror-rendezők, akik nem szeretik egymást

MOZI HÍREK – Rob Zombie Halloween-filmjei és azok folytatásainak is megvan a maga rajongótábora, azonban most kiderült, hogy a sorozat atyja, John Carpenter nem csípi az „új generációt”.

John Carpenter nemrég a New York Film Academy egyik beszélgetésén szólalt meg, ahol a legendás horror-rendező (a Halloween mellett például A dolog és Az őrület torkában fűződik a nevéhez) megosztotta azzal kapcsolatban gondolatait, hogy mit gondol a Rob Zombie által készített remake-ről.

Rob Zombie konkrétan Hazudott rólam. Azt állította, hogy kifejezetten rideg voltam vele, amikor a Halloweenról kérdezett. Ez viszont nem is állhatna távolabb a valóságtól. Én azzal bátorítottam, hogy csinálja meg a saját filmjét. Ez most már az övé, szóval ne miattam aggódjon. Szerintem kifejezetten mindenben támogattam, szóval nem is értem, miért hazudott rólam az a szardarab, hiszen nem volt rá semmi oka.

Ma már egyébként azt gondolom, hogy elszúrta a történet misztikumát, mert egyszerűen túl sokat mutatott Michael Myers életéből. Neki afféle természeti erőnek kéne lennie, vagy inkább természetfelettinek. És egyszerűen túl nagy volt. Nem normális.”  Akár igaza van Carpenternek, akár nincs, mindenesetre ezek nem túl kedves szavak ezek a horror műfaj veteránjától.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu