Destiny 2: búcsú a konzolexkluzivitástól?

Új, elég komoly pletykák röppentek fel a Bungie játékáról.

A NeoGAF fórum, továbbá itt, illetve a Kotaku is részletesen taglalta, hogy a két éve kijött első Destiny-hez képest mennyiben térhet el a folytatás. Kapásból abban, hogy prev-genre nem jönne, viszont a két, évtizedes hardver helyett a PC lenne a harmadik platform a PlayStation 4 (Pro?) és az Xbox One (Project Scorpio?) mellett. Ez azért lenne lehetséges, mert a régi konzolok eltérő architektúrája miatt nem kell annyi munkát fektetni a PC-s portolásba (mondjuk néhány játék így is átlag alatti átiratot kap). Cross-platform? Nem valószínű, bár ki tudja, mindenesetre biztos, hogy a konzolokhoz képest az egér és a billentyűzet pontosabb lehet.

A Destiny 2, amit elvileg a Vicarious Visions és a High Moon Studios is készít a Bungie mellett, nagyban eltérő lehet az első résztől és annak kiegészítőitől, hogy ténylegesen egy folytatásnak érződjön, nem pedig egy újabb masszív frissítésnek. Emiatt esélyes, hogy a mostani tartalmaktól búcsút kell inteni, és helyette új aktív helyszínek lennének. Interakció az NPC-kkel, sorbanállás a questekért a WoW-hoz hasonlóan? MMO-sodás a várakozás helyett…? Az új sztori (a Cabal és a Saturn köré összpontosítva) továbbá új karaktereket is behozna.

A megjelenés elvileg még mindig 2017-ben esedékes, de ha ezek a pletykák igazak, akkor nem kizárt, hogy jövőre nem jön ki, hacsak az Activision nem sietteti meg a fejlesztést.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu