„Élőszereplős” Oroszlánkirály készül Jon Favreau rendezésében

MOZI HÍREK – Minden idők egyik legjobb animációs filmjének tartják az Oroszlánkirályt (The Lion King). Ahogy az manapság dívik, a Disney leporolta a klasszikus filmet és a vezetőség úgy döntött, hogy kell nekünk egy élőszereplős remake. Hogy ez mennyire jó ötlet, az érdekes kérdés, de a rendezői teendőket mindenesetre A dzsungel könyvével (The Jungle Book) már bizonyított és masszív sikert arató Jon Favreau-t tették meg.

Persze mindez annyira nem lehet meglepő, lévén a stúdió szinte ontja magából mostanában a régi és anno szépen tejelő animációs filmjéből készült élőszereplős fantasy/mese filmeket. Jövőre jön a Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) is.

Az élőszereplős szót egyébként ezúttal fotórealisztikusként kell értelmezni, pláne azért, hogy az összes szereplő állat.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu