Johnny Depp, Michelle Pfeiffer és Charlize Theron a Gyilkosság az Orient Expresszen?

MOZI HÍREK – 2017 kerül majd a mozikba a Gyilkosság az Orient Expresszen (Murder on the Orient Express) című klasszikus Agatha Christie krimi, tehát Kenneth Branagh rendezőnek rövidesen hozzá kell fognia a forgatáshoz. Eleinte Angelina Jolie-t szemelték ki a főszerepre, de ő nyáron lemondta a szerepet, így a mostanában elég zűrös magánéletű díva helyére Charlize Theront akarták megnyerni.

Annyi biztos, hogy a rendező afféle igazi sztárzuhatagot akar a főbb szerepekbe, így egyelőre annyit lehet tudni, hogy Johnny Depp és Michelle Pfeiffer szerepelhetne az Agatha Christie regényéből formálódó projektben. Lévén a határidő szűkös, rövidesen kiderül, hogy kiket sikerült leszerződtetni.

Hilary Strong, az Agatha Christie Limited főnöke teljes mellszéleséggel támogatja a filmet. Úgy gondolja, hogy az 1957-es és az 1974-es verzió lenyűgözőek voltak, de a jelenkor közönsége nem nézi meg a régi filmes adaptációkat. Ő pedig azt szeretné, ha minél több emberhez eljutnának a legendás írónő történetei.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu