Call of Duty: Modern Warfare Remastered – Lemezesen sem lehet trükközni

Egyszer már írtunk arról, hogy mennyire is lesz fontos az Infinite Warfare birtoklása a Modern Warfare Remastered elindításához. A sztorinak még nincs vége!

A Charlie Intel; egy Call of Duty fansite észrevette, hogy a Modern Warfare Remastered oldalán feltüntették, hogy a 2016-os CoD játék lemezének a konzolunkban kellene lennie, hogy elinduljon a 2007-es FPS felújított kiadása. Tehát nem csak digitálisan limitál le minket elég komolyan az Activision, hanem úgy is, ha boltból hozzuk haza a shootert.

Hogy miért döntött így az Activision, egyszerűen megválaszolható: nem akarja a kiadó, hogy eladjuk az Infinite Warfare Deluxe (vagy drágább) kiadását a vásárlás után, hogy csak a Modern Warfare Remasteredet toljuk. Úgyhogy a szituáció még mindig az, hogy 80 dollár/euró (25 ezer forint) kell majd ahhoz, hogy a két Call of Duty-t megszerezzük, még ha csak egy is érdekelne közülük…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu