Részletek a Budapesten forgatott Infernóból Tom Hanks főszereplésével!

MOZI HÍREK – Annak ellenére, hogy az eredeti Dan Brown regény nem Budapesten játszódik, az Inferno számottevő részét a magyar fővárosban, illetve a Korda stúdióban forgatták le. Először 2015 áprilisában Olaszországban kezdődtek el a munkálatok, majd júniusban Magyarországon folytatták.

A történet szerint Langdon professzor egy firenzei kórházban tér magához a történet elején. Langdon amnéziában szenved, egy bérgyilkos támad rá, és még egy vírust is meg kell találnia, mielőtt az kiirtaná az emberiség felét. A misztikus thriller negatív főszereplőjét Ben Foster formálja meg, aki rajong Dante Isteni színjátékának a Pokolról szóló részéért, és aki úgy próbálja megoldani a túlnépesedés problémáját, hogy egy halálos vírust szabadít rá az emberiségre. További szerepekben láthatjuk majd a The Duke of Burgundy-ban megismert Sidse Babett Knudsent és az Életrevalók sztárja, Omar Sy is meg fog jelenni Langdon legújabb kalandjában.

Az egyik forgatási helyszín a nyolcadik kerületi Gutenberg tér, ahol Tom Hanks kórházi hálóingben rohangászott – feltehetően azt a jelenetet rögzítették, amely az után játszódik, hogy a professzor lelépett a kórházból a doktornővel.

A kétszeres Oscar-díjas színész egyébként arra is szakított időt a budapesti forgatás során, hogy megossza tapasztalatait magyar színészekkel. Mesélt legfontosabb filmjeiről, színészi hitvallásának három legfontosabb szempontjáról, dicsérte Budapestet, és a magyar nyelv megfejthetetlenségét is megemlítette.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu