Cop Mortem – Ganxsta Zolee szelíd motoros a magyar akció-krimi-thrillerben [VIDEO]

Ganxsta „Döglégy” Zolee, Anger Zsolt, Nagy Zsolt és Szabó Győző játszanak majd az év legjobban várt magyar akciókrimijében.

A Cop Mortem című produkcióról egyelőre még sok mindent nem tudni. Annyit biztos, hogy a készítők pörgős, látványos, és fordulatokban gazdag akció-krimi-thrillert ígérnek, és feltett szándékuk volt, hogy akár nemzetközi szinten mércével mérve is igényes produkciót hozzanak létre.

Ganxsta Zolee stílusának megfelelően egy motoros bandatagot alakít és Anger Zsolt is egy olyan szerepben jeleskedik, amelyet maximálisan illik rá: egy a titokzatos rosszfiúéban, akiről mindössze annyit tudni, hogy egyáltalán nem hétköznapi figura.

Gáti Oszkár egy kérlelhetetlen alezredes szerepében jeleskedik, Nagy Zsolt és Szabó Győző úgyszintén a jók oldalán szerepel majd. Róluk még annyit lehet tudni, hogy mindketten kőkemény karakterek, akik nem kedvelik majd egymást a filmben. A Barátok közt Bartha Krisztiánjának, Seprenyi Lászlónak ez lesz az első nagyjátékfilmje. Szerepe szerint egy fiatal rendőrtiszt lesz, aki társai gyilkosai után nyomoz.

Szép, szexi színésznőkben sincs hiány, hiszen a férfiak örömére a szépségkirálynő Nyitrai Dalma is szerepel majd a filmben, illetve a szexi Madár Veronika (Jóban Rosszban) is láthatjuk majd: középkori okkult szekták után nyomoz majd a filmben. És hogy a nők se panaszkodjanak: a főszerepben számos női néző mindenkori kedvencét, Kamarás Ivánt láthatjuk viszont, aki egy titkos ügynököt alakít, aki eléggé „egyedi” módszerekkel dolgozik.

A készítők bevallása szerint autók, motorok, pofonok és emberek egyaránt szép számmal fognak röpködni a filmben, de nem kell aggódni, mert mindemellett lesz részünk lövöldözésben és robbantásban is. A tetszetős gépjárművek szerelmeseinek jó hír, hogy több sztárt is motorozás közben láthatunk viszont, hiszen a filmben jelentős szerepet kapnak a szebbnél szebb motorok.

A rendező Kovalik József, becenevén Joe, akinek ez a film nagy fordulatot jelent a karrierjében, ugyanis az eddigiekben kaszkadőrként szerzett nemzetközi hírnevet. Igen kalandos életpályát tudhat maga mögött: dolgozott már együtt többek közt Antonio Banderasszal, Jeremy Ironsszal, John Malkovich-csal, Bruce Willis-szel, Dwayne „The Rock” Johnsonnal, és a Brangelina-párossal is – csak hogy a legnagyobb külföldi neveket említsük. Tehát az biztos, hogy volt kitől tanulnia. Izgatottan várjuk a bemutatót, amely a hírek szerint november 24-én lesz. Öveket becsatolni, sztárparádéra felkészülni, indulhat az őrült hajsza – a filmben és a mozijegyek után is!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu