Minden, amit a Call of Duty: Infinite Warfare bétáról tudni érdemes

Az Activision végre közölte a részleteket a PlayStation 4-en jövő héten startoló Infinite Warfare bétatesztről.

A Black Ops III-ban látott Specialists helyét az Infinite Warfare-ben a Combat Rigs veszi át, és három mech kerül a bétába – ők a Warfighter, a Merc és a Synaptic lesz. Lehetőségünk lesz a payloadot és a Traitseket (egyedi képességeket) változtatni.

A bétában a Mission Teams is feltűnik. Ha a csapatunknak elvégzünk bizonyos feladatokat, azokkal is szinteket léphetünk, így ennek segítségével a Rigekhez lehet emblémákat, camót, kozmetikus tárgyakat szerezni. A bétában két csapat érhető el a négyből. Eleinte a JTF Wolverines, majd később az Orion Initiative is elérhető lesz a két hét során.

Három pálya lesz játszható a bétában – ezek a Frontier, a Frost és a Throwback nevet kapták. Ebből kettő egy-egy űrállomáson játszódik, a Frost pedig a kivétel, hiszen ez a Jupiter egyik holdján, az Európán található. A Frontier a legkisebb a három közül, így ennek lesz a legnagyobb tempója.

A játékmódok közül négy fog felbukkani, és ezeket az Infinity Ward cserélgetni fogja rotációs rendszerben. A Team Deathmatchet, a Dominationt és a Kill Confirmedet nem kell bemutatni, viszont az új Defendert igen. A célunk itt az lesz, hogy megszerezzük egy drónt és távoltartsuk azt a másik csapattól. Csavar a történetben: egy idő után reseteli magát, így egy kis idő után a másik csapatnak is esélye van megszerezni azt.

A béta október 14-én indul PlayStation 4-en, majd 21-én Xbox One-on – mindkét platformon este 7 órakor indul a menet. A vége 28-án, szintén este 7-kor lesz esedékes. Előrendelés nélkül nincs béta.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu