Rise of the Tomb Raider: Egy óra játékmenet + VR-részletek [VIDEO]

A japán nyelvű stream mellett megtudtuk, miként is fogja a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration igénybe venni a már csak napokra a megjelenéstől levő PlayStation VR-t.

A Blood Ties DLC-ben ugye a Croft kastély felfedezése lesz a feladatunk. Ebben lesz lehetőségünk a virtuális valóság-headsetet kipróbálni. Tárgyakat kell megvizsgálnunk, puzzle-ket kell megoldanunk, és itt-ott easter eggeket is találhatunk. Lesz is miből válogatnia a Crystal Dynamicsnek, hiszen a franchise húsz éve alatt nem kevés játék készült el.

A VR-ezés közben két mód közül választhatunk. A „szabad mód” a Tomb Raiderben megszokott hagyományos kezelést jelenti, a „komfort mód” során pedig főleg a VR-re tervezett megközelítésnek köszönhetően Lara átlátszó lesz, így nagyobb látótérrel mérhetjük fel a terepet, illetve azt, hogy hova kell például ugranunk.

Megjelenés? Október 11-én.


Livestream Rise of the Tomb Raider (PlayStation 4) by play3-live

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu