Menu

Nem lesz Péntek 13 játék sem 2016-ban

Újabb hét, újabb 2017-re halasztott játék. Ez manapság a trend, de itt cserébe kapunk valami pluszt…

A Gun Media a Kickstarteren közölte, hogy a sikeresen megfinanszírozott Friday the 13th megjelenését inkább 2017 tavaszára halasztja. Ezzel a plusz idővel a fejlesztőknek (Gun Media, Illfonic) lehetőségük lesz egy egyjátékos módon, illetve offline AI botokon is dolgozni a multiplayer mellett.

Ennek ellenére is két megjelenési dátuma van a Friday the 13th-nek: a multiplayer Tommy Jarvisszal, illetve egy harmadik pályával, a Packanack Lodge-dzsal tavasszal jön, a singleplayer rész pedig a nyáron.

Akik a Kickstarteren támogatták a játékot, esetleg csak előrendelték azt, az egyjátékos módot ingyen fogják megkapni (illetve nekik mind jár az év folyamán egy béta). Akik pedig nem, nekik 40 dollár lesz a digitális ár az emelés után (kb. 12 ezer forint), lemezesen pedig a szokásos 60 maradt (kb. 18 ezer forint).

Ahogy a stúdiófőnök Wes Keltner mondja, „láttuk a közösségi médiumokon, hogy mekkora igény van az egyjátékos módra, illetve Tommy Jarvis feltűnésére, és nem hanyagolhattuk el a rajongók kérését – nagyobbá tesszük a játékot, mivel anyagilag támogatást kaptunk rá.” (Az elért pénzösszeghez képest dupla annyi volt anno a Kickstarteren annak a célja – valaki combos csekket állított ki…)

Egyre inkább üresedik a 2016-os játéklista, és szintúgy telik fel a jövő évi kínálat…

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu