A Cohen-testvérek már írják az internetes alvilág uráról szóló film forgatókönyvét!

MOZI HÍREK – A jelenleg életfogytiglani börtönbüntetését töltő Ross Ulbrichtról, a hírhedt Silk Road nevű, drogokat és egyéb illegális dolgokat árusító online piactér alapítójáról ír forgatókönyvet Dark Web címmel a Fargo, a Nem vénnek való vidék, az Ave, Cézar! és más hasonló mestermunkák rendezőpárosa: a Cohen-testvérek – adta hírül a The Hollywood Reporter.

A címben szereplő „Dark Web” nem más, mint az internet legsötétebb és legtitkosabb része, ahol lekövethetetlen oldalakon bűnözők és „ügyfeleik” törvénytelen tevékenységeket folytatnak. Ezek közül a 2011 és 2013 között funkcionáló Silk Road nevű weblap vált igazán népszerűvé, ahol konkrétan több ezer drogdíler árulta portékáit és nemzetközi szinten csaknem egymillió vevője akadt a piactérnek.

A külsőleg kedves fiatalember benyomását keltő Ross Ulbricht a Silk Road alapítója ezalatt a két év alatt óriási sikert aratott az illegális vállalkozásával, állítólag 18 millió dollárt nyert vele, azonban végül az FBI hosszú nyomozás után megtalálta és 2013 októberében ügynökei letartoztatták. Ulbrichtról egyébként azt beszélik, hogy igazi paranoiás maffiózóvá vált: állítólag még bérgyilkosokat is felbérelt, hogy valakit likvidáltasson, de ezt a vádat végül nem sikerült rábizonyítani.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu