Diablo 4: bejelentés a BlizzConon? [VIDEO]

A Blizzard bejelentheti az izometrikus RPG-jének új tagját egy hónapon belül.

Egy összeesküvés-elmélet zajlódik le szemeink előtt a hír alatti, Rhykker által készített videóban, viszont pontokra levezeti, hogy szerinte miért is van esély arra, hogy egy Diabloval kapcsolatos bejelentést megejtsen a Blizzard a BlizzConon. Kockák, 1, 1, 4 számokkal. 11 4. November negyedike. Ekkor rajtol el a fejlesztők rendezvénye. Véletlen? Három 1 1 4-es kocka. 6 + 6 + 6 = 666. Véletlen? Talán? Ha hibásan gyártották le a kockákat, akkor lehet, hogy igen.

Eközben a PC Gamer () is azt írja, hogy David Brevik, a Diablo 2 projektvezetője, illetve Bill Roper, senior producer felbukkant a kaliforniai Blizzard-bázison.

Már írtunk korábban arról, hogy a Blizzard egy új Diablóhoz keres alkalmazottakat, úgyhogy valami készülhet. Ha végül az első két részből készül felújított kiadás (megeshet…), akkor remélhetőleg sikerül azoknak a sötét hangulatát átültetni a modern változatba.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)