Menu

Sokkolóan kemény, sőt, akár ijesztő is lehet a Jurassic World 2

MOZI HÍREK – Mostanában egyre többet hallhatunk a Jurassic World második részéről. Néhány napja az első rész rendezője és a második társ-forgatókönyvírója, Colin Trevorrow azt nyilatkozta, hogy az új Jurassic Worldben komolyabban veszik a napjainkban egy nagyobb mértéket öltő állatkínzási ügyeket, ma pedig az új rész rendezője, J.A. Bayona árult el egy fontos részletet:

“Sötétebb és félelmetesebb lesz ez a film az első résznél. De persze, ha Chris Pratt is játszik benne, egyben a viccek sem maradnak majd el. Összességében azonban darkosabb lesz. Ez a második lépés a trilógiában, és a második lépés mindig sötét, lásd például A birodalom visszavág-ot vagy az Űrszekerek II: Khan haragja című filmet. A film olyan helyre teszi a sztorit, ahol eddig még sosem volt. Ez először még engem is meglepett. Olyan helyeken fogunk járni, ahol a saga történetében eddig még sosem, de ezzel egyidőben tisztelettel tekintünk a franchise korábbi részeire. Jó pár váratlan dolog fog történni benne, köztük néhány tényleg sokkoló lesz.”

Bayona ígéretét olvasva könnyedén magunk elé képzelhetnénk egy igazán szívdobogtató, korhatáros dínós filmet, de persze horrorfilmre valószínűleg nem lehet számítani, szinte biztosak lehetünk benne, hogy a sokkoló és sötét dolgok megmaradnak a korhatárbesorolás innenső oldalán, a Disney nem fogja kockáztatni a bevételeit.

A Jurassic World 2-őt illetően Chris Pratt és Bryce Dallas Howard visszatérése már köztudott tény, a többi szereplő kilétéről azonban hiába kérdezték, Bayona nem volt hajlandó további részleteket elárulni a filmről. Jövő februárban azonban már kezdődik a forgatás, úgyhogy remélhetően hamarosan oszlani kezd a homály…

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu