Tönkrement a Sleeping Dogs fejlesztőcsapata

A United Front Games, akiknek a 2012-es, nem is olyan rossz Sleeping Dogsot köszönhetjük, bezárta a kapuit.

A GameInformer szerint a vancouveri stúdió, akiknek legújabb játéka, a Steamen Early Accessben levő (és a múlt hétvégén ingyenesen elérhető) Smash + Grab már nem vásárolható meg, csendben bezárta kapuit. Kérdéses, hogy egyáltalán mi fog történi a Smash + Grabbel, hiszen nem éppen gyakori, hogy egy korai hozzáférésű játék megvásárlásának lehetőségét elveszik a Valve felületén. Ráadásul egy hónapja sincs, hogy kijött Early Accessen!

A 2007-ben megalakult United Front Games első játéka a ModNation Racers volt, de az eredetileg True Crime címként készülő Sleeping Dogs után a LittleBigPlanet Karting érkezett, de a Tomb Raider: Definitive Edition, illetve a Halo: The Master Chief Collection párosával is foglalkoztak. A Sleeping Dogs spin-off Triad Wars-nál már megmutatkozódhattak a problémák: a nyílt világú, online akciójáték 2016 januárjában lezárásra került.

Kár értük – a PS4-re és X1-re is elérhető Sleeping Dogs kifejezetten jó GTA-klón volt, és a Hong Kongban játszódó történet miatt egy más kultúra tárulkozott ki benne.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu