Prey: történelemóra [VIDEO]

Háttértörténet-prezentáció az űrállomás-horrorból.

A Prey egy alternatív jövőben játszódik – a világ ott változik meg, hogy John Fitzgerald Kennedy, az USA meggyilkolt elnöke a játék múltjában túléli a merényletet. Kennedy az űrharcot megszünteti, hiszen a szovjet és amerikai űrprogramot összeköti, és átalakítja az egyik szovjet műholdat egy kutatóállomássá. Ez a Talos I, amit a TranStar Corporation birtokol. A TranStar viszont megkérdőjelezhető kísérleteket kezd az űrállomáson végrehajtani…

Morgan Yu, aki akár női karakter is lehet, magához tér a Talos I-en, amit átvett a Typhon névre hallgató faj – őket a kutatók elzárva tartottak abból a célból, hogy az emberi faj képességeit fel tudja javítani. Morgan Yu, akinek különös földönkívüli képességei vannak, igyekszik kideríteni, mi történt itt.

A többi a videóban látható – a Prey 2017-ben jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu