Itt van végre A galaxis őrzői 2 előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Marvel Studios-tól rengeteg szuperhősfilmet várhatunk jövőre, de talán James Gunn a 2014-es hatalmas sikert aratott A galaxis őrzői folytatását a rajongók még így is talán a leginkább várják tűkön ülve.

A tavaly bejelentett folytatást idén februárban kezdték el forgatni és lévén most már az utómunkálatokat tapossa a sci-fi akciófilm, ezért most közzétették hozzá az első posztert, illetve a teaser trailert, amelyben az első képsorok közben ismét az első “védjegyévé vált” Hooked on a Feelinget hallhatjuk.

A trailert egyébként James Gunn rendező osztotta meg. Bár nem egy teljes hosszúságú trailer, de a 90 másodperc elegendő arra, hogy egy bepillantást nyerhessünk A galaxis őrzői 2 legelső képsoraiba. James Gunn azt is megígérte, hogy készül már egy sokkal hosszabb trailer is.

A galaxis őrzői 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) sztorija egyelőre még ismeretlen, az viszont már régóta tudjuk, hogy kik fogják alkotni a második rész szereplőgárdáját. Eszerint a lent látható trailerben is megjelenő főhősök, vagyis Űrlord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Groot (akit Vin Diesel szólaltat meg) és Mordály (akinek meg Bradley Cooper a hangja) mellett a mellékszereplők közül Yondu (Michael Rooker), Nebula (Karen Gillan) és Kraglin (Sean Gunn) is visszatér. Az új szereplőket pedig olyan nevek formálják meg, mint a kiváló Kurt Russell, továbbá Pom Klementieff, Elizabeth Debicki és Sylvester Stallone.

Az első résztnél forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként is dolgozó James Gunn vezényletével készülő A galaxis őrzői 2 2017. májusában kerül majd a mozikba.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu