Élőszereplős videót kapott a Dishonored 2! [VIDEO]

Szó szerint megelevenedik a játék – a Bethesda a Fallout 4 után is tudja, hogy miként kell ütős élőszereplős trailert létrehozni.

A címe „Vedd vissza azt, amit a tiéd”, a főszereplők pedig természetesen Emily Kaldwin és Corvo Attano, a Dishonored 2 két irányítható karaktere. Nem túlzás kijelenteni: ez a közel két perc pillanatok alatt elrepül, ami a minőséget is fémjelzi…

A Bethesda olyannyira komolyan gondolta a játék marketingjét, hogy az Egyesült Államokban vasárnap este egy országosan fogható televízión is levetítették a videó egy megszerkesztett változatát az egyik NFL mérkőzés közben. Ott már természetes a videojátékok TV-reklámjai, itt ez még gyenge lábakon áll.

Aki szeretne korábban nekiülni a Dishonored 2-nek, megteheti: az előrendelés esetén egy nappal hamarabb, már november tizedikén elkezdhetjük a kalandozást, sőt, ezen felül még a Dishonored első részének Definitive Editionjét is megkapjuk ingyen.

Megjelenés november 11-én PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu