Titanfall 2: BANG BANG és PlayStation 4 Pro-támogatás [VIDEO]

Az utolsó trailerre a Respawn és az Electronic Arts all-int mondva egy különleges videót pakolt össze.

Ez nem éppen az a Bang Bang, amit 1966-ban Cher énekelt (sokan a Nancy-változatot ismerik pl. a Kill Billből), ugyanis a dalszöveg át lett írva a Titánokra és a pilótákra, illetve a közöttük fejlődő kapcsolatra. Nem is olyan badarság az elképzelés.

Mi a helyzet a PlayStation 4 Pro-támogatással? Nos, kiderült, hogy a lemezen alapból rajta van az, úgyhogy ha november tizedikén már egy PlayStation 4 Pro-n indítjuk el a Respawn shooterét, már nagyobb felbontásban tárulhat el előttünk (már ha van 4K-t tudó TV-nk). Mekkora is a felbontás? Nem natív 4K – a Stevivornak Drew McCoy, a játék producere az alábbiakat mondta: „Nem natív 4K felbontású a Titanfall 2, és meglepődnék, ha a közeljövőben bárki is ilyet látna egy AAA játékban a közeljövőben. Egyszerűen túl sok erőforrást igényel – hihetetlen mennyiségű GPU erőt igényel!” Legalább azt is mondta, hogy a PS4 Pro-n lehetőségük lesz a 60 FPS-t megtartani.

A Titanfall 2 október 28-án jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu