Új PlayStation 4-kontrollerek érkeznek, de nem a Sony-tól!

A japán vállalat áldását adta két, külsős gyártó által létrehozott kontrollerre – hivatalosan licenszelt, eSportra kihegyezett produktumokról van szó!

A PlayStation Blogon bejelentette a Sony, hogy a Razer és a Nacon egy-egy kontrollere még idén megjelenik.

A Razer Raijun két extra vállgomb, illetve két leválasztható ravasz található, plusz a kontroller elején egy beépített kezelőfelület is fellelhető – így a 3,5mm-es jack csatlakozóba beköthető headsetünkön némíthatjuk a mikrofont, vagy a hangerőt is beállíthatjuk. A ravaszokat a Razer úgy tervezte meg, hogy a lehető legprecízebb és leggyorsabb célzást biztosítsa a játékosoknak. A kontrollerhez két profilt rakhatunk össze, és közöttük bármikor válthatunk, ha az adott gombkiosztás nem esne kézre. A kontroller hátsó részén látható gumifelületet leszedhetjük, ha nincs igény az extra tapadásra. A Raiju egy három méteres, leválasztható USB kábellel csatlakoztatható bármelyik PlayStation 4 modellhez.

A Nacon Revolutionön 46 fokos kilengési szöggel rendelkező analóg karokat láthatunk, de említésre méltó a négy extra gomb, a nyolc irányú D-Pad, illetve a négy egyedi profil is. A profilokat a PC-nken állíthatjuk be az ehhez létrehozott programmal: újradefiniálhatjuk a gombokat, beállíthatjuk a makrókat a négy plusz gombhoz, de az analóg karok/ravaszok érzékenységét is kifinomíthatjuk. A kontrollerben két rekeszben összesen hat extra súly került elhelyezésre, de ezekkel az egyensúlyt is magunkra szabhatjuk. Ahogy a Razer kontrollerénél is, itt is egy három méteres, leválasztható USB kábellel köthetjük bármelyik PS4 modellre a kontrollert.

Megjelenés még idén, „az ünnepi időszakban”, de sajnos az áruk még nem ismert. Feltehetőleg 30 ezer forint fölötti árcímkével tudjuk majd megvenni őket.

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu