A Respawn a múltba nyúl a Titanfall 2-vel!

A Titanfall megalkotói, a Respawn Entertainment egy, napjainkban már többnyire elfeledett megközelítést vetnek be a ma megjelent Titanfall 2-vel.

„Emlékeztek arra, amikor megvettetek egy játékot és mindent megkaptatok így? Egy újabb indok, ami miatt a Titanfall 2 eltér, nincs szükség Season Passra…” – írta Twitteren a csapat.

Ahogy egy blogposztban is írták, a Respawn nem szeretné, hogy megossza a játékosokat, így mindenki, aki beruház a játékra, ingyen kapja meg az összes frissítést, legyen az új játékmód, vagy esetleg új pálya. (Elsőként az első részből átemelt és felújított Angel City jön.) Az előrendelőknek „csak” annyi lépéselőnyük van, hogy a decemberben érkező új pályát három nappal korábban kapják meg.

„Ha megvetted a Titanfall 2-t, a befektetésed egy teljes körű egyjátékos kampányt, a teljes multiplayert és annak módjait, illetve hosszabb távú támogatást ad rejtett költségek nélkül.” – írja a Respawn.

Remélhetőleg nem lesznek mikrotranzakciók sem – ha ezt a Respawn/Electronic Arts páros meglépi, akkor tényleg átélhetjük azt, amit pl. 11-12 éve: ha megvettünk egy játékot, az teljes formájában került a kosarunkba. Ezt a korszakot visszahozni nem lesz egyszerű, ha egyáltalán kivitelezhető…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu