Menu

Final Fantasy XV: multiplayer, season pass, és magyar gyártású CG videó! [VIDEO]

„Aranyba öntötték” a Final Fantasy XV-öt, megindul a lemezek tömeges gyártása – addig is van miről beszélni az egy évtizede várt „végső fantáziáról”.

Először is érkezett egy CG trailer, ami „Omen” névre hallgat. Ezt a videót a DIGIC Pictures hozta össze, akik bizony budapestiek! Tudunk mi magyarok ütőset alkotni még napjainkban is a videojátékok terén. No igen, így egy hónappal a start előtt keresve sem találhatott volna jobbat a Square Enix

A fejlesztők most a Season Passon kezdenek dolgozni – ennek ára 25 dollár (errefelé 7500 forint) lesz. Ez három epizódra lesz bontható, az események pedig a Final Fantasy XV története közben zajlódnak le, és lehetőségünk lesz arra, hogy Noctis karaktereit vegyük irányításunk alá. Az epizódok címe Gladilolus, Ignis, illetve Prompto – külön is meg lehet majd venni őket.

Ezek után a Comrades névre hallgató kiegészítő érkezik, amelyben négy fős online co-op keretein belül vehetjük Noctist, Gladiót, Promptót és Ignist kezelésünkbe. A Season Passnak ez is a része lesz, de ezt is megvehetjük önállóan.

A Final Fantasy XV november huszonkilencedikén jön PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

MasterZolo Gaming

LESSÜNK BELE! #78 | The Sims 4

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu