Menu

„A No Man’s Sky hiba volt” – vagy mégsem?

Feltörték a Hello Games szervereit, így történt egy és más a No Man’s Sky fejlesztői körül.

Az egész ott kezdődött, hogy a Hello Games Twitter profilja ezt írta ki: „A No Man’s Sky hiba volt.” – ezt LinkedInen keresztül küldte be valaki, de nem sokkal később a poszt törlésre került, majd a fiók is privátra váltott. Ezek után egy újabb tweet érkezett, ezúttal Sean Murray-től, aki a játék „fejeseként” funkcionál: „Ha bármi is hiba volt, az nem más, mint a LinkedIn használata kétlépcsős azonosítás nélkül.”, hozzátéve azt is, hogy „A szervert meghackelték. Hozzuk (ezt a szót angolul amúgy elírta Murray – a szerk.) a Mr. Robot epizódokat, amilyen gyorsan csak lehet, miközben a válaszok után kutatunk. Az ötödik epizód nagyon jó!”

Egy gyanús email is eljutott a Polygonhoz, ahol „Sean Murray” azt írta, hogy a játék befejezetlen formában került kiadásra, és a Sony nyomására kellett kihagyni dolgokat a No Man’s Sky-ból.

A Hello Games viszont néhány órával később már ezt írta a Twitteren, miközben újra publikusra állították magukat: „100%, hogy már nem vagyunk feltörve… nyilvánvaló, hogy az emailek és a tweet kamu volt. Vissza dolgozni!”

A Hello Gamesre rájár a rúd – az Egyesült Királyságban megtévesztő reklámozás gyanúja merült fel ellenük, továbbá Shuhei Yoshida, a SIE Worldwide elnöke is viszonylag elítélte Sean Murray kampányát. Ez már csak hab a savanyú tortán…

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu