Rambo: jön a reboot Stallone nélkül?

MOZI HÍREK – A filmforgalmazók mostanában szinte képtelenek eldönteni, hogy az olyan régi sorozatokkal, mint a Rambo, mit kezdjenek. Mi mondjuk hajlamosak vagyunk ezt az egyszerű választ adni: semmit.

A legjobb lenne, ha inkább békén hagynák ezeket. Amikor a Rambónál felmerült az ötödik rész ötlete a szuperkommandós főhős egy félresikerült kísérlet alanyaival, agyatlan szuperkatonákkal kellett volna leszámolnia. Ezt a sztorit megúsztuk, helyette Rambónak egy mexikói kartellel kellett leszámolnia. Ezt követően pedig befenyegettek mindenkit, hogy nincs mese: jön a tévésorozat.

A legújabb ötlet: legyen Rambo reboot! Brooks McLaren láthatott hozzá a forgatókönyvhöz, Ariel Vromen, a Beépített tudat (Criminal) és a The Iceman rendezője állhatott be a kamera mögé. Egyelőre nem ismert a történet.

Sylvester Stallone már nem szerepel a rebootban (elég vicces is lenne), egy fiatal színész venné át tőle a stafétabotot. Stallone tavaly azt nyilatkozta, hogy ő Ryan Goslingot szívesen látná a főszerepben, ha esetleg valamikor úgy adódna, hogy a stúdió újraindítaná a franchise-t. Természetesen ez nem jelent semmit. Szerintetek amúgy jó ötlet egy reboot és Ryan Gosling megfelelő lenne.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu