Váratlan fordulat a The Flash film forgatásában!

MOZI HÍREK – 2018. márciusában érkezne a The Flash mozifilm, amely a jól ismert DC szuperhős kalandjait dolgozná fel. Legalábbis eddig erre lehetett számítani. Most viszont meglepő bejelentést tett közzé Rick Famuyiwa, akit a film rendezőjeként tartottunk számon… legalábbi eddig!

Bizony, Famuyiwa hosszas sajnálkozások közepette jelentette be a publikumnak, hogy otthagyja a The Flash projektet. Famuyiwa távozása pedig valószínűsíti azt is, hogy késni fog a Warner/DC közös filmprojekt, lévén nehéz lenne tartani rendező nélkül a 2018. márciusi premier dátumát. A stúdió még nem jelentette be, de több internetes oldalon már 2019. második feléről írnak új dátumként.

Famuyiwa nyilatkozatában kihangsúlyozta, hogy rendkívül sajnálja a dolgok alakulását, borzasztóan várta a forgatást, tengernyi remek ötlete lett volna a filmmel kapcsolatban, viszont a Warner nem volt elájulva a rendező „egyedi” stílusával és megoldásaival.

Több külföldi oldal azt rebesgeti, hogy a rendező nem tudott elég nagyszabású produkciót felvázolni a Warner és a DC embereinek, így inkább a menesztés mellett döntöttek.

A vicc az, hogy korábban már volt egy rendezőváltást: ahogy meg is írtuk, Seth Grahame-Smith még idén, áprilisban hagyta ott a rendezői széket,  és már a 2018 május is egy elhalasztott dátum volt. Eddig a The Flash eléggé balszerencsés események sorozatát éli meg…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu