Menu

Mit tartalmaz a Watch Dogs 2 Season Passa? [VIDEO]

Az Ubisoft nem nagyon sietett: alig két héttel a Watch Dogs 2 (konzolos) megjelenése előtt részletezte a játék kiadása után érkező plusz tartalmakat.

A Season Pass, ami errefelé 40 euró (~12 ezer forint) lesz, vagy ha esetleg a Watch Dogs 2 Gold Edition kiadását megvásároljuk, az alábbi dolgokat fogja tartalmazni:

T-Bone Content Bundle: Raymond „T-Bone” Kenney öltözékét és kocsiját megkapjuk, ráadásul egy új kooperatív nehézségi szintet, a Mayhemet is megszerezzük – ebben komolyabb fegyverekkel felszerelt ellenfelek ellen kell harcolnunk.

Human Conditions: három új küldetés, amiben San Francisco technológiával, gyógyszerekkel és azok nem rendeltetésszerű használatával kapcsolatos botrányokban merülhetünk el pár óráig. Kooperatív játék során új küldetéseket is kapunk, illetve egy új ellenféltípust, a Jammert, akiknek megvan az a technológiája, hogy levadásszon bennünket.

No Compromise: Marcus Holloway (az általunk irányított főszereplő) az orosz maffia ellen. Új kooperatív játémód, a Showd0wn is érkezik – ez a túlélésre van kihegyezve.

Első napos hozzáférést is kapunk a Season Pass/Gold Edition birtoklása esetén az alábbi két pakkhoz:

Root Access Bundle: új öltözékek, autók, egy-egy új drón skin és fegyver, továbbá a Zodiac Killer küldetés a része.

Psychedelic Pack: Marcus, illetve az ő drónja és autója… khm, érdekes színárnyalatokat kaphat. Elég csak a hippikre gondolni!

A megjelenés után érkező DLC-k a PlayStation 4-en harminc nappal korábban lesznek elérhetőek, mint Xbox One-on és PC-n. A Watch Dogs 2 november tizenötödikén érkezik konzolokra, majd huszonkilencedikén PC-re.

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu