Gal Gadot azt szeretné, ha Halle Berry lenne a szeretője a Csodanő 2-ben

MOZI-HÍREK – Csodanő szereti a nőket – ezt maga Greg Rucka, a képregény írója erősítette meg, sőt, volt már női szeretője a múltban is. Mivel 2017-ben jön a Csodanő film, így elképzelhető, hogy már ebben a filmben is lesz kapcsolata egy másik nővel – ezt még nem tudhatjuk. Bár erről még semmi infó sincs, a színésznő elárulta, hogy ki tetszik neki annyira, hogy a szeretőjének is el tudná képzelni.

A hírt a Batman-News írta meg, amely nemrég lefordított egy interjút, amelyet a szép izraeli színésznő hazájában adott a Good Night nevű műsorban Guy Pines-nak. Az interjú alatt megkérdezték tőle, hogyha lenne kapcsolata egy a második részben, akkor kit tudna elképzelni a partnerének. Gal Gadot nem hárította el a kérdést.

„Láttam nemrég Halle Berry-t. Annyira szép az a nő! Wow! Egyszerűen gyönyörű! Vele szívesen el tudnám képzelni.”

Bár még egyáltalán nem biztos, sőt, nem is túl valószínű, hogy a Warner Bros. Olyan folytatást készítene, amely Csodanő és egy másik nő szerelmi szálát mesélné el, Gal Gadot kapásból rábólintott, ha szerepe ilyen árnyba menne el. Ami mindenesetre biztos: Halle Berry az első filmben nyilván nem fog szerepelni, lévén a hivatalos forgatásnak már vége.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu