Így járt a játékos, aki „felnőtt tartalmat” osztott meg a Watch Dogs 2-ből!

Nem épp célszerű az új Ubisoft játékban khm… felnőtt képeket lőni.

A NeoGAF fórumon Goron2000 arról számolt be, hogy szombat este az Amazon Prime Now hibájából már megkapta a Watch Dogs 2-t, így idejekorán elkezdhette a történetet. Vasárnap este véletlen felrobbantott egy gázcsövet, ami kiütött pár hölgy NPC-t, akik… ööö, mondjuk úgy, hogy normálisan le lettek modellezve a ruhák alatt is. Ezt megosztotta Twitteren és a Watch Dogs fórumán.

Hétfő este viszont villámcsapásként jött az email a Sony-tól: egy hétre el lett tiltva a PlayStation Networkről, ugyanis felnőtt tartalmat osztott meg. Goron2000 hozzátette, hogy így egy olyan játék használatától vágták el, ami főleg az online fícsörök miatt is tűnik első blikkre minőségibbnek, mint az előző része.

Tegyük már hozzá azt, hogy a játék maga tartalmazza a kérdéses testrészt. Erről viszont a játékos maga nem tehet – egy ártatlan poén volt az egész, és ezért kitiltani valakit nem mindig jó megoldás.

Így gondolta a Ubisoft is, akik a Kotakunak röviden annyit írtak, hogy ez a bizonyos NPC „konzisztens lesz” a többivel, azaz konkrétan nem lesznek nemi szerveik – ki lesz patchelve az egész a játékból még a hét folyamán.

Így a Ubisoft is nemet mondott a nemi szerveknek…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu