Most nagyon elgurult a gyógyszere Mucsinak a Cop Mortem promóciójában! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az utóbbi időben leginkább káromkodós, kissé abszurd, sajátos humoráról ismert Mucsi Zoltánt egyre több témához alkalmazzák promóciós videókban.

Ezúttal is Mucsi Zoltánt kérték fel, hogy népszerűsítse a Cop Mortemet, amely Kovalik József „Joe”, a több mint 20 éves kaszkadőr múltjával a filmes akciók világában otthonosan mozgó rendező első nagyjátékfilmjét, amely Joseph MacLeod Élni vagy pokolra jutni című krimije alapján készült.

A történet szereplői budapesti rendőrök, akik egy rituális gyilkosságsorozat tetteseit üldözik. A nyomozásban végletekig kimerült zsaruk egyszerre vadászok és vadak ebben a játszmában, az áldozatok ugyanis egytől-egyig rendőrök. Ebben a kiélezett helyzetben nem fogadják tárt karokkal a Londonból érkező Interpol ügynököt, John Holdont (Kamarás Iván), a sorozatgyilkosságok szakértőjét. Rezes századossal (Páll Zsolt), a gyilkosságiak nyomozójával hol rivalizálva, hol vállvetve, de kérlelhetetlen elszántsággal vetik magukat az elkövetők nyomába.

Versenyfutásuk az idővel motoros klubokon, egyetemeken, bérverekedők titkos edzőtermein át vezet. Az életveszélyes akciók során azonban egyre inkább megkérdőjeleződik, valójában ki kinek az oldalán is áll…

A bevallottan nem Oscar-díjra ácsingózó magyar akciófilmben a közismert énekes, Ganxsta Döglégy Zolee is szerepelni fog.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu