Mit gondol a Time magazin a PlayStation VR-ről?

A Time magazin minden évben közzéteszi az adott év legjobb találmányait. Vajon köztük van-e a Sony virtuális valóság headsete?

A válaszunk pozitív; a Time írása szerint „Hogy hozzáférhessenek az emberek a VR technológiájához, több ezer dollárt kell kifizetniük, és nem csak egy headsetért (mint pl. a 800 dolláros, errefelé jó negyed millió forintot is kóstáló HTC Vive-ért), hanem egy erős számítógépért is a zsebükbe kell nyúlniuk. Ezzel szemben a Sony PlayStation VR-je egy, milliók által már birtokolt konzollal, a PlayStation 4-gyel használható.” Ebből a gondolatból átjön, hogy a Time értékeli a pénzügyileg kedvező megoldásokat.

A Sony hivatalos számokat még nem közölt a már egy hónapja elérhető PlayStation VR-rel kapcsolatban, így nem tudunk pontos adatot mondani arról, hogy hányat adtak eddig el a Magyarországon érthetetlen módon csak január 24-én debütáló headsetből.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu