Mozifilm is készülhet a The Walking Deadből?

MOZI HÍREK – A showrunner szerint szinte biztos, hogy a mozivásznon is tarolna a legnézettebb zombis témájú sorozat.

A még 2010-ben indult sorozat napjainkra az AMC legnézettebb műsora lett, amelynek epizódjait nem kevesebb, 12 millió ember követi a világ minden részéről. A kérdés csak az, hogy a zombiapokalipszist feloldolgozó opusz vajon a mozivásznon is megállná a helyét?

Scott M. Gimple, a jelenlegi showrunner adott interjút a ComicBook.com-nak és abban említette, hogy a csatorna mindenképp szeretné, ha egy egész estés film is készülne belőle, ám az egyelőre még kérdéses, hogy ez mikor történhet meg, lévén a most hetedik évadában tartó sorozatból már biztosan készül a következő szezon is, és a franchise minden eddiginél jobban teljesít.

Amikor megkérdezték Gimple-t a filmes főszereplőket illetően, a showrunner poénosra vette a figurát:

„Ez egy nagyon gyakran előkerülő kérdés. Biztos vagyok benne, hogy egyszer elkészül. Szerintem nagyon jó lenne. William Shatner mint Rick, Edward James Olmos Darylként, Matthew Fox pedig a Kormányzó szerepében!”

Kíváncsiak vagyunk, hogy ha esetleg megvalósul ez a mozifilm, akkor vajon a jelenlegi idővonalat követnék, vagy pedig egy teljesen új szálat vezetnének be, mint a Fear the Walking Dead esetében? Rengeteg lehetőség rejlik még a Robert Kirkman által megalkotott világban, a kérdés már csak az, hogy mikor érkezik a további bővítés.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu