The Last Guardian: fél óra játékmenet [VIDEO]

Trico és a többiek. (Spoilerveszély fennállhat, előre szóltunk!)

A PlayStation 4 idei utolsó nagy exkluzív címére már sokat nem kell várnunk: mindössze két hét választ el bennünket a The Last Guardian megjelenésétől. Kibírtuk az utóbbi 9 évet, úgyhogy ez a pár nap már komolyan semmiség.

Addig is lehet gyönyörködni ebben a terjedelmes videóban. Ha ez nem győzi meg a kételkedőket, akkor semmi sem fogja: a Sony bemutat mindent, amire számíthatunk a játékmenet során. A tériszonyosok talán gondba kerülhetnek, hiszen lesz kötélen történő egyensúlyozás is…

A japánok ezzel a játékkal is a maximumra törekednek, hiszen ennek a játéknak is van egy amerikai mozikban vetített CG előzetese, amit a filmek előtt vetítenek le. Marketing ezerrel.

A megjelenés december hatodikán esedékes, a PlayStation 4 Pro patchek (kettő is lesz!) később fognak érkezni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu