Menu

Hátborzongató a Széttörve szinkronizált előzetese [VIDEO]

MOZI HÍREK – Megérkezett a James McAvoy főszereplésével készülő Széttörve (Split) új, magyar nyelvű előzetese, amely mögött az egykor felfelé ívelő csillagú M. Night Shyamalan (Hetedik) áll.

A film története egy a disszociatív identitászavarral küzdő férfiról Kevinről (James McAvoy) szól. E betegség mentális megosztottsága régóta lenyűgözi és próbára teszi a tudományt, él az a vélekedés is, hogy egyeseknél sajátos testi attribútumok rendelődnek minden személyiséghez, és adott esetben fizikálisan is több személyiségre oszlik az az egyetlen illető.

Noha Kevinnek már 23 személyiségét feltárták, pszichiátere, Dr. Fletcher számára az egyik még rejtve marad, amely felbukkan, és dominálja a többit. Miután elrabol három tinédzser lányt, köztük az önfejű és eszes Caseyt, Kevinben kitör a harc a túlélésért a többi személyiségével – és a körülötte lévőkkel – miközben elkezdnek leomlani benne a különböző énjeit elválasztó falak…

A Széttörve január 20-án kerül az amerikai mozikba, nálunk pedig egy nappal korábban.

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu