Ghost Recon Wildlands: a döntés szabadsága [VIDEO]

Új fejlesztői napló érkezett a nyílt világú Ghost Recon játékból.

A Ubisoft a taktikai shooterekben jártasaknak is igyekszik kedveskedni a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands-szel, amelyben négy játékos is összeülhet, és nem lesz kötelezettség abban, hogy miként kellene az adott küldetés(eke)t teljesíteni. Erről szól a Freedom of Choice (a döntés szabadsága) névre hallgató fejlesztői napló is a hírünk alatt.

Melyik napszakot választjuk? Földön, vagy levegőből támadunk? Lopakodás, esetleg Rambo-mód? A kötöttségeket itt – talán nagyobb mértékben is – elfelejthetjük. A Ubisoft azért próbálkozik: egy névtelen US spec ops ügynököt is behozott a munkálatokba, bár azt még nem tudjuk, hogy ő részt vett-e a játék komolyabb fejlesztésében.

A Ghost Recon Wildlands március hetedikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu