Menu

The Division: annyi játékosuk van újra, mint a megjelenéskor

A patchek után a Ubisoft játéka megint sok aktív játékosnak ad elfoglaltságot.

A DualShockers által közzétett nyilatkozat szerint a Ubisoft patches megközelítésével sikerült visszavonzani azon játékosokat, akik korábban letették már a lantot (vagy legalábbis a kontrollert/egér-billentyűzet párost).

„Az 1.4-es patch kiadása óta annyi aktív napi felhasználónk van, mint a megjelenés idején, mivel az emberek annyira elégedettek.” – mondja Anne Blondel. Cserébe a kiegészítőket viszont el kellett halasztani, hogy a játék jobb minőségű legyen – valamit valamiért.

„Néhány játékos korábban eltávozott, mint gondoltuk volna, és ekkor kellett ezt a döntést meghoznunk: extra tartalmakat nyújtsunk, vagy álljunk le egy kis időre, javítsunk ki mindent, és ha a játék ott tart, ahol lennie kellene, akkor kezdjünk el új tartalmakat adni [a The Divisionhöz]? Az utóbbit választottuk, és a közösség nagyon boldog volt még úgy is, hogy eleinte csalódottak voltak a DLC-k elhalasztásával.”

A Ubisoft korábban már nyilatkozott arról, hogy az online játékai jól teljesítenek, így a The Division eredményei hozzák az elvártakat.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu