The Division: annyi játékosuk van újra, mint a megjelenéskor

A patchek után a Ubisoft játéka megint sok aktív játékosnak ad elfoglaltságot.

A DualShockers által közzétett nyilatkozat szerint a Ubisoft patches megközelítésével sikerült visszavonzani azon játékosokat, akik korábban letették már a lantot (vagy legalábbis a kontrollert/egér-billentyűzet párost).

„Az 1.4-es patch kiadása óta annyi aktív napi felhasználónk van, mint a megjelenés idején, mivel az emberek annyira elégedettek.” – mondja Anne Blondel. Cserébe a kiegészítőket viszont el kellett halasztani, hogy a játék jobb minőségű legyen – valamit valamiért.

„Néhány játékos korábban eltávozott, mint gondoltuk volna, és ekkor kellett ezt a döntést meghoznunk: extra tartalmakat nyújtsunk, vagy álljunk le egy kis időre, javítsunk ki mindent, és ha a játék ott tart, ahol lennie kellene, akkor kezdjünk el új tartalmakat adni [a The Divisionhöz]? Az utóbbit választottuk, és a közösség nagyon boldog volt még úgy is, hogy eleinte csalódottak voltak a DLC-k elhalasztásával.”

A Ubisoft korábban már nyilatkozott arról, hogy az online játékai jól teljesítenek, így a The Division eredményei hozzák az elvártakat.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu