Ezek lennének a decemberi PlayStation Plus játékok decemberben?

Egy kép, egy szivárgás, két lehetséges játék.

Holnap lesz esedékes a Sony bejelentése, amiben felfedik az év utolsó hónapjára szánt ingyenes PlayStation Plus játékokat, de már kiszivárgott itt-ott két játék címe, amik a PlayStation 4-et céloznák meg.

Ezek az Invisible Inc. Console Edition, illetve a Stories: The Path of Destinies lennének – utóbbit mi az év folyamán korábban teszteltük már, ami itt olvasható, és az annyira nem tekinthető csapnivaló címnek. Az Invisible Inc. is idei megjelenés PlayStation 4-en, és az még valamivel jobb is lett a Storiesnál: a körökre osztott küldetések szórakoztatóak lettek. Persze ebből még nem tudjuk, hogy mit is kapnak a PlayStation 3-asok és a PlayStation Vitások, úgyhogy ezekkel a platformokkal kapcsolatban nem találgatnánk.

Vajon tényleg ezek lesznek a decemberi PS Plus címek PS4-en? Valamelyest csalódás lenne, hiszen az év végén már-már megszokottnak tekinthető egy AAA fejlesztés átadása a PlayStation 4-es multiért (is) előfizető játékosoknak.

ps4pro-playstation-plus-december-leak

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu