Ingyenes 2016-os focijáték!

A futballrajongóknak nem kötelező tízezer forintot (vagy még többet is, főleg konzolos megjelenés esetén) fizetni azért, hogy egy új játékkal játszhassanak.

Nem vicc; free-to-play játékról beszélünk, ami még fél éve sincs, hogy megjelent. A Konami a Pro Evolution Soccer 2017-ből is készített egy ingyen játszható kiadást, hasonló megoldást követve a 2016-os „olcsósított” változat után. A fókusz itt is az eSporton van – a Konami nem hagyja azért teljesen maga mögött a konzolos piacot, hiszen emellett a Metal Gear Survive is készül náluk.

A Trial Edition névre elkeresztelt free-to-play Pro Evolution Soccer 2017 változat kilenc licenszelt csapatot tartalmaz (Arsenal, Barcelona, Atletico Madrid, Boca Juniors, River Plate, Corinthians, Flamingo, illetve a német és francia válogatott), illetve a Skills mód is elérhető költségmentesen a gyakorlás céljából. A csavar abban van, hogy a PES Leagues online módért fizetni kell.

A PES liga decembertől enged regisztrálni, a döntő pedig júliusban kerül megrendezésre. Mégis, ez abban egy bátor megoldás a Konamitól, mert a FIFÁval ellentétben sokkal olcsóbban beszerezhető így az ő játékuk még a PES Leagues-hozzáféréssel is.

A Trial Edition már elérhető PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és PlayStation 3-on.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu