Íme a decemberi PlayStation Plus kínálat! [VIDEO]

A Sony most már hivatalosan is bejelentette a listát – ezekkel játszhatunk ingyen a 2016-os év utolsó hónapjában.

Nem tévedett a minap közölt szivárgás, ugyanis tényleg a Stories: Path of Destinies, illetve az Invisible Inc. Console Edition kerül a PlayStation 4-eseknek a karácsonyfa alá. Ez rendben is volna, de mi is a PlayStation 3-as és PlayStation Vitás duó?

A PlayStation 3-nak a Hyper Void és a Tiny Troopers Joint Ops jut – utóbbi esetében ez egy cross-buy cím, ami PlayStation 4-re és PlayStation Vitára is elérhetővé teszi. A PlayStation Vitának a VVVVVV, illetve a Color Guardians jutott – utóbbi esetében ez egy cross-buy cím a PlayStation 4-gyel.

Nos, ez nem valami nagy szám újfent a Sony-tól, de legalább két egész korrekt játékot kapnak az előfizetők PlayStation 4-re. Ettől függetlenül ezek nem AAA játékok. Mi tartja vissza a Sony-t attól, hogy egy PS4-exkluzívot ingyen odaadjanak…?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu