[TGA 2016] A Telltale egy újabb játékot jelentett be! [VIDEO]

Ezúttal sem tévedtek a pletykák!

A TelltaleMarvel együttműködést, amit már másfél éve bejelentett a két fel, most kezdik kiaknázni a fejlesztők, hiszen a The Game Awardson bejelentésre került a Galaxis őrzőiből készülő játékadaptáció, ami öt epizódban kerül elénk nem is olyan sokára.

A videó sajnos csak egy elég otromba módon kivitelezett teaser (nem lőnénk le a poént, hogy miért is), de legalább megerősítette a játék létezését.

Gyanús viszont, hogy „Hamarosan konzolokon, PC-n és mobil eszközökön”-t írtak a videó végén. Korábban volt már arról belsős, megbízhatónak tekinthető információ, hogy a Nintendo Switchre is készül már ez a játék. Csak nem emiatt van a titkolózás? Hm…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu