The Last Guardian: van, amiben már túlteljesítette az elvárásokat!

A Sony örömmel tekinthet az év utolsó nagy PS4-exkluzív játéka felé.

A The Last Guardian ugyebár kedden érkezik, az embargót pedig hétfőn kapcsolja le vele kapcsolatban a Sony, akik már kiszállították a fantasztikus sajtópéldányokat belőle (erről írtunk is korábban itt). A Sony termékmenedzsere, Joe Palmer az MCV-nek azt mondta, hogy bár részleteket nem közölhet, de az előrendelésekben a The Last Guardian bőven túlteljesítette a japán cég által felállított mércét.

„Főleg a gyűjtői kiadás irányába érzékeltünk pozitív értékeket még a nagyobb ár ellenére is – ez bizonyítja, hogy a játék iránt nagy kereslet van.” – mondja Palmer. „Próbáltuk a hype-ot abból a szemszögből elkerülni úgy, hogy nem hangsúlyoztuk ki azt, mióta is várnak már erre a játékra. Azt szeretnénk, ha az emberek azért lennének izgatottak, mert a játék gyönyörűen néz ki, nem pedig a fejlesztés komplikált évei miatt.” – tette hozzá.

Jogos is: tényleg nem emelték ki a 2015-ös E3 óta, hogy bizony már jó 9 éve készülgetett a The Last Guardian; csak Fumito Ueda emelte ki a sajtópéldányokhoz mellékelt levélben a fejlesztési poklot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu