[PSX 2016] Az Uncharted 4 DLC-je több lesz az eddig reméltnél! [VIDEO]

A Naughty Dog kapásból kettő bombát ejtett mindenkire a PlayStation Experience-en. Ez lenne az első (a The Last Of Us Part II-ről tegnap már beszámoltunk itt).

Eddig is lehetett tudni, hogy az Uncharted 4: A Thief’s End kapni fog egy singleplayer DLC-t, de mint kiderült, standaloneként érkezik, azaz az alapjátéktól függetlenül játszhatunk az Uncharted: The Lost Legacy-val, ami Chloe és Nadine párosának a történetét adja elő az Uncharted 4 történései után.

A fejlesztés az Uncharted 4 befejezése környékén kezdődött, így emiatt is van az, hogy csak most, az év végén hallottunk hivatalosan többet róla. A Naughty Dog annyit már megígért, hogy a The Last Of Us: Left Behindnál biztosan hosszabb lesz a The Lost Legacy, ami valamikor 2017-ben fog megjelenni lemezes és digitális formában egyaránt.

Irány India! Aki december tizenharmadikáig beruház az Uncharted 4 Digital Deluxe kiadására, vagy az Explorer Packra, ingyen megkapja a The Lost Legacy-t.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu