[PSX 2016] Guerrillásodik a Death Stranding [VIDEO]

Hideo Kojima játéka a Sony családján belül marad technikailag is.

Eddig nem tudtuk, hogy a Death Stranding (amellyel kapcsolatban még Guillermo del Toro is csak annyit mondott Twitterén, hogy FUCK KONAMI) milyen engine-t is fog alkalmazni, de a tegnapi előadás során (ahol úgy jó 55-60%-ban erről beszéltek…) kiderült, hogy a Horizon Zero Dawn motorját, a Decimát kölcsönzik a Guerrilla Gamestől – ez akár nyílt világú játékot is lehetővé tenne a japán zseninek, bár azt még nem tudni, hogy ezt kiaknázza-e.

Kojimának nem volt lehetősége a FOX Engine-t a Konamitól kibekkelni (emiatt a közönség fújolt is egy szépet…), így Mark Cerny-vel egy körutat jártak egyéb fejlesztőknél a jó választás érdekében.

A hír alatti videóról kiderült, hogy valós időben futott egy PlayStation 4 Pro-n, úgyhogy a 4K felbontás sem volt véletlen. Azt is megtudtuk, hogy lesznek női szereplők is a játékban, így Norman Reedus, Mads Mikkelsen (aki feltehetőleg a fő rosszfiú lesz) és Guillermo del Toro mellett azért lesznek mások is.

A játék, ami talán 2018 során érkezik, az E3-as trailer zenéjét is tartalmazó limitált bakelitlemezt is kapni fog.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu