[PSX 2016] Három Yakuza játék jön nyugatra két év alatt! [VIDEO]

A SEGA megnyugtatta a Yakuza-rajongókat a PlayStation Experience-en.

A Yakuza 0-ról már tudtuk, hogy 2017-ben érkezni fog, de emellé hamarosan kettő másikat is rakhatunk a polcunkra PlayStation 4-en. A Yakuza Kiwami a 2005-ben PS2-re megjelent első részt emeli át alapjaiban felújítva a modern Sony konzolra – ez 2017 nyarán érkezik nyugatra! -, míg a Yakuza 6: The Song of Life, a sorozat új tagja 2018 elején fog lokalizált állapotában megjelenni Észak-Amerikában és Európában.

Lemezes formában is érkezik mindkét játék – a SEGA és a Sony végre rájött, hogy a Yakuza-franchise errefelé is rendelkezik hardcore rajongókkal!

A végére egy kis fordítás: a Yakuza Kiwami-ban a Kiwami magyarul extrémet jelent…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu