[PSX 2016] The Last Guardian: még egy videó a megjelenés előtt [VIDEO]

Már tényleg kézzelfogható közelségben van a The Last Guardian megjelenése.

Az ICO és a Shadow of the Colossus után egy évtizedet kellett várnunk arra, hogy Fumito Ueda, az imént említett két játék kiötlője újra „lesújtson” – és amit mindezidáig láttunk a 2015-ös „feltámadás” óta, egyszerűen gyönyörű. Máshogy nem lehet jellemezni.

Ez a jelző a videóra is ráapplikálható. Csak bizakodhatunk abban, hogy a modern közönség is képes lesz értékelni a „másságot”: a The Last Guardian nem akar napjaink divatjátékai közé állni, hanem egy alternatíva kíván lenni, ami meggyőzheti a kétkedőket, hogy igen, emiatt érdemes egy PlayStation 4-et szerezni.

Megjelenés holnap.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu