The Circle trailer: Tom Hanks, a Nagy Testvér reset téged! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Tom Hanks egy különös informatikai cég vezetőjét alakítja a The Circle című filmben, amely a 2013-ban Dave Eggers regény adaptációja. Regény nálunk is megjelent A kör címen. Elég nagy sikert aratott, amelyet az is jelez, hogy villámgyorsan elkeltek a megfilmesítési jogok, a főszerepet pedig korunk egyik legfoglalkoztatottabb és legtehetségesebb színésze, Tom Hanks vállalta el. A forgatókönyvet James Ponsoldt írta, és ő is rendezi a filmet. A filmet az elég különös nevű Image Nation Abu Dhabi adja ki.

Eredetileg a főszerepet Alicia Vikander kapta volna, ám a szép színésznő inkább elment sírokat rabolni Lara Croft szerepében, helyette inkább Emma Watson vállalta be a főszerepet, akinek legutóbbi filmje, a lőtéri kutyát sem érdekelte, reméljük, ez az alkotás több sikert hoz az egyébként tehetséges és csinos színésznő számára, aki vagy tíz éve még Hermione Grangerként szerepelt a Harry Potter filmekben. További szerepekben a Star Wars: Ébredő Erőben jeleskedő John Boyega, Karen Gillan, Bill Paxton és Patton Oswalt csatlakozott a filmhez.

A techno-thrillerben egyébként Emma Watson és John Boyega egy sikeres szoftvercég alkalmazottjait alakítják, amelyet Tom Hanks irányít. Egy forradalmi kamerát, a SeeChange-t fejleszti ki a cég, a felhasználóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy megadják az összes személyes adatukat. Sejtjük, hogy mi lesz: amikor valaki betekintést nyert az e-mailekbe, elolvashatja a közösségi hálón írt üzeneteket és minden személyes dolgot átnézhet, az csak nyomasztó végeredményt produkálhat…

Érdekes filmnek tűnik és végre üdítő Tom Hanks egy – várhatóan – negatív szerepben látni, nem sűrűn találkozunk vele a „sötét oldalon”.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.