The Last Of Us Part II: Ellie lesz a főszereplő a Westworld írójával felvértezett sztoriban

A gyűlölet veszi át a szerepet a folytatásban.

Várható volt, hogy a Naughty Dog egyszer bejelenti a már prototípusokkal korábban már talpra állt The Last Of Us második részét, és ez a PlayStation Experience-en bekövetkezett. Megtudtunk pár új részletet a játékról.

Először is azt, hogy ezúttal Ellie lesz a főszereplő. Neil Druckmann arról viszont nem beszélt, hogy a játék során átvehetjük-e a kontrollt Joel felett. (Kooperatív játék?) Az első részben fordított szerep volt: Joel-t irányítottuk a The Last Of Us jelentős részében, majd Ellie került sorra egy kis ideig.

Bruce Straley nem fog rendezői munkálatokkal közreműködni a folytatásban, holott Druckmannal az Uncharted 4 során felügyelték, hogy Drake játéka minőségi legyen – végre szabadságra ment a Sony szerint.

A játék írója nem csak Druckmann lesz, hiszen a Westworld írója, Halley Gross is segíteni fog neki – ezt Gross a Twitteren erősítette meg.

Az első jelek nagyon ütősnek bizonyultak a The Last Of Us Part II-ről – csak így tovább, Naughty Dog!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu