Pókember: Hazatérés trailer, megtudtuk azt is, mikor jön a folytatás! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Hatalmasat durrant a Pókember: Hazatérés trailere (amit a cikk alatt nézhettek meg) így talán nem is meglepő, hogy már most bejelentették a folytatást.  A második részre azért még egy darabig várni kell, lévén 2019-ben kerül csak a mozikba.

Pókember kalandjainak rebootjára egyébként ez már a harmadik nekifutás, korábban Tobey Maguire, majd Andrew Garfield szerepelt a „pókarc” első lépéseit elmesélő filmben. Azt még megértjük, hogy időnként lecserélik a főszereplő színészeket, de nehezen felfogható, hogy miért van szükség mindig elölről elkezdeni az egész Pókember-sztorit. Ilyen előzmények után azt gondolhatná az ember, hogy harmadszorra már herótja van belőle mindenkinek, hogy kezdik elölről az egész mesét, a trailer óriási sikere ezt alaposan megcáfolta.

Egyébként a folytatás konkrétan 2019. július 5-én érkezik, a 2018-as a Bosszúállók: Végtelen háború után, aminek részese lesz az újdonsült Pókember is, tehát Tom Hollandot már háromszor láthattuk ebben a szerepben, mire a második különálló film megérkezik.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu